Ediția a doua

Finalul primei ediții ne-a lăsat pe toți în preajma vacanței sau la începutul sesiunii, după caz. Aspirați fiind de vâltoarea evenimentelor nu am mai apucat să punem vești pe site, dar revenim acum, în zorii celei de-a doua ediții.

Suntem, prin urmare, onorați să anunțăm că echipa organizatorică a început deja lucrul pentru cea de-a doua ediție a proiectului „Istoria dincolo de cuvinte”, încurajați fiind de recenziile foarte bune primite atât de la participanții noștri, cât și de la invitații nostri. Primele schimbări vizibile se vor observa la blogul proiectului, care va trece în curând printr-o serie de modificări vizibile, urmând a fi supus unei restructurări. De asemenea, suntem încântați să anunțăm că anul acesta nu vor mai fi numai 4 licee implicate, ci 10. Primul dintre cele care ni se vor alătura este Colegiul Național „Tudor Vianu”.

Vă invităm cu căldură să ne urmăriți și să vă alăturați nouă. Cei interesați sunt rugați să trimită un mail la c.constantinescu@ymail.com, Cătălin Constantinescu, coordonator proiect.

Reclame

Despre reconstructiamemoriei

Un proiect ce vizează reconstrucția memoriei colective române, prin oferirea posibilității dezvoltării de lecții de istorie aplicată în interiorul Fortului 13 - Penitenciar Jilava.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s